BLACK WEDNESDAY 8 MEI 2013, STADIUM KELANA JAYA
BLOG INI DI"HITAM"KAN MULAI HARI INI

Berita

Monday, February 18, 2013

Pejuang Melayu, Islam yang menyamar Ahli PAS

Siapa sebenarnya yang cuba di tipu
1. Penyokong PAS/ PR (termasuk yang bukan ahli) ??
Rasa-rasa diaorang ni nak percaya ke?

2. Penyokong DAP/PR (termasuk yang bukan ahli)
Lagi la, jauh sekali nak percaya

3. Orang duk atas pagar, sambil merenung bulan tunggu jatuh ke riba??
Diaorang ni kebanyakan nya malas nak layan politik, dengar je politik tukar channel, layan konsert ke, layan bola ke, layan MLM ke,
Tapi kata lah tiba2 terbaca post ni, kantoi cai UMNO ni menipu, kan dah jatuh dari pagar, jatuh lak ke rumput hijau.

4. Pengikut tegar UMNO (Ahli biasa, macai, pakcik makcik yang join mesyuarat, layan poco2)??
Doarang ni dah memang bebal, silap2 kalau ko cakap Najib kentut bau strawberi pun dia percaya.
Lagi bila tengok berita cai UMNO menyamar ahli PAS kat  TVtiga 1/4, bertambah lah satu lagi darjat kebebalannya.
Kata kan lah juga, tiba2 ada antara makcik2 pakcik ni yang tertengok post ni. pakcik makcik ni pulak yang tak berapa nak bebal sangat otak dia sebab anak2 dah ramai yang masuk U, haaa.... Kantoi lagi macai ni bohong.

Kan senang kalau buat demo guna nama UMNO, kenapa? UMNO dah tak laku ke? orang dah menyampah dengar nama UMNO?? bukan ke UMNO tu pejuang Islam sejati.
Kenapa mesti guna nama PAS untuk pejuang Islam - Nampak sangat korang pun mengaku PAS saje yang diercayai memperjuangkan Islam.


Tengok la sendiri gambar2 ni ye (ambik dari sini)










No comments:

Post a Comment

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

Dari Blog Pemimpin