BLACK WEDNESDAY 8 MEI 2013, STADIUM KELANA JAYA
BLOG INI DI"HITAM"KAN MULAI HARI INI

Berita

Saturday, February 16, 2013

Isu Air Selangor: Jadual Forum Air Selangor

 


 



 
Jadual Forum Air Selangor
PBT

Tarikh
Lokasi
Masa

MPK
18.02.2013
(ISNIN)
Dewan Kompleks Sukan Pandamaran, Klang
8.00pm - 11.00pm

MBSA
19.02.2013
(SELASA)
Dewan Besar Tanjung, Seksyen 19, Shah Alam

8.00pm - 11.00pm
MPAJ
(PANDAN)
21.02.2013
(KHAMIS)
Dewan Pandan Indah, Ampang
8.00pm - 11.00pm

MDSB
22.02.2013
(JUMAAT)
Dewan Sri Bernam, Pekan Sg.Besar, Sabak Bernam
8.00pm - 11.00pm

MDHS
22.02.2013
(JUMAAT)
Dewan Dato’ Abdul Hamid, Batang Kali, Hulu Selangor

8.00pm - 11.00pm

MBPJ
23.02.2013
(SABTU)
Bilik Syarahan, Dewan Sivik MBPJ

9.00am - 11.00am (pagi)

MDKS
23.02.2013
(SABTU)
Dewan Orang Ramai,
Bestari Jaya
8.00pm - 11.00pm


MPSJ
24.02.2013
(AHAD)
Dewan MPSJ, SS 15,
Subang Jaya
10.00am-12.00pm (pagi)

MPAJ
(AMPANG)
24.02.2013
(AHAD)
Dewan Komuniti, Bandar Baru Ampang
8.00am - 11.00am (pagi)

MPKj
(CHERAS)
24.02.2013
(AHAD)
Dewan Orang Ramai
Batu 11, Cheras
8.00am - 11.00am (pagi)

MPKj
(KAJANG)
25.02.2013
(ISNIN)
Kompleks Sukan Seksyen 15, Bandar Baru Bangi
8.00pm - 11.00pm


MDKL
26.02.2013
(SELASA)
Dewan Sri Jugra, Banting
8.00pm - 11.00pm


MPS
28.02.2013
(KHAMIS)
Lobi Menara MPS, Selayang
8.00pm - 11.00pm



MPSp
28.02.2013
(KHAMIS)
Dewan Orang Ramai Taman Putra Perdana, Puchong
8.00pm - 11.00pm

4 comments:

  1. Apa sebenarnya Khalid ni nak dari SYABAS? Adakah dengan 'take over' syarikat, masalah air akan sekelip mata boleh selesai? Bagaimana dengan paip2 lama, loji2 baru dan infrastruktur air lain yang perlu masa bertahun nak siap ditukar dan dibina? Boleh siap ke? Atau mungkin Khalid ada Lampu Aladdin kot?

    ReplyDelete
  2. Dah terang lagi bersuluh bro. Khalid ni memang jenis tak pandai nak uruskan negeri. Tengok jelah masalah yang berlaku di S'gor ni. Macam2 dah jadi, naik jelak aku tengok. Itu pun masih ada hati nak ambil alih SYABAS tu. Hrm, tak tahulah aku nanti kalau betui SYABAS kena jual, masaklah rakyat kat S'gor ni nanti.

    ReplyDelete
  3. Pendek akal, siapa yang gaji beribu2 dalam Syabas, TS Khalid ke?

    ReplyDelete
  4. Tak payahlah Khalid nak berforum2 lagi dah. Sekarang ini bukannya masa nak bertekak siapa yang betul dan siapa yang salah. Sekarang ini masa untuk menyelesaikan masalah air yang akan menjadi bala jika tak ditangani segera. Bekerjasama sajalah dengan Kerajaan Pusat, habis cerita!!

    ReplyDelete

Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Twitter

Dari Blog Pemimpin